Sport

“Sporti Total” për ngjarjet vendore e ndërkombëtare

 

“Sporti Total” sjell te shikuesit zhvillimet e fundit sportive në vend dhe në arenën ndërkombëtare.

Me futjen e garave të futbollit të Superligës, në fazën më të nxehtë, kur përballen skuadrat e kreut në lojë për të përcaktuar kampionin, “Sporti Total” pasqyron shpejt e drejt gjithçka që ndodh nga stadiumet e futbollit.