Sport

Asnjë rast me koronavirus në Premier League

Asnjë rast me koronavirus në Premier League

Raundi i fundit i testimeve për COVID-19 në Premier League, nuk ka prodhuar asnjë rast pozitiv. Premier League ka konfirmuar se nuk ka asnjë rast të ri me koronavirus, ndërkohë që është bërë testimi i 1973 lojtarëve dhe pjesëtarëve të klubeve.

Testimi i fundit është bërë prej 29 qershorit deri më 5 korrik, ka njoftuar liga angleze të hënën mbrëma.