Sport

Rrëfimi i futbollistit Musa Juwara, që u largua nga Gambia me anije si fëmijë

Rrëfimi i futbollistit Musa Juwara, që u largua nga Gambia me anije si fëmijë

Fjalët që dikur i pati thënë Arnold Schwarzenegger nuk i përshtaten asnjë njeriu më mirë sesa Musa Juwaras, shkruan "Daily Mail".

“Forca nuk vjen nga fitorja. Vështirësitë që i përjeton e zhvillojnë forcën tënde. Kur kaloni nëpër vështirësi dhe vendosni të mos dorëzoheni, atëherë kjo është forca”, pati thënë Schwarzenegger.