Sport

Superliga me superkontroll nga FFK-ja, Këshilli, Prokuroria dhe Policia

Superliga me superkontroll nga FFK-ja, Këshilli, Prokuroria dhe Policia
Foto: Driton Paqarada

Dyshimet dhe akuzat e zyrtarëve të klubeve të futbollit për kurdisje të ndeshjeve në Kosovë tashmë janë bërë të zakonshme. Zërat rriten sidomos në pjesën e fundit të sezonit, në veçanti në drejtim të klubeve që janë dorëzuar në garën për titull apo mbijetesë.

E pikërisht këta zëra e kanë shtyrë Federatën e Futbollit të Kosovës (FFK) Këshillin Kombëtar për Parandalimin dhe Sanksionimin e Dhunës dhe Dukurive Negative në ngjarjet sportive, Prokurorinë e Shtetit dhe Policinë e Kosovës të bëjnë një superkontroll për xhirot e fundit të Superligës së Kosovës.