Sport

Stinori i ri i Superligës së Kosovës në basketboll fillon më 23/24 shtator

Stinori i ri i Superligës së Kosovës në basketboll fillon më 23/24 shtator
Foto: FBK
 

Stinori i ri i Superligës së Kosovës në basketboll do të fillojë më 23/24 shtator, është njoftuar nga Federata e Basketbollit të Kosovës. FBK-ja të premten ka njoftuar për vendimet që ka marrë Bordi për edicionin e ardhshëm.

Edicioni 2019/20 në basketboll në Kosovë është anuluar dhe nuk është shpallur kampioni, shkaku i pandemisë COVID-19.