Sport

“Sporti Total” dhe lufta për titullin e kampionit

“Sporti Total” dhe lufta për titullin e kampionit

Emisioni i Sportit në KTV, “Sporti Total”, do të përqendrohet në zhvillimet e fundit sportive në vend dhe në arenën ndërkombëtare.

Pas incidenteve të fundit në Superligën e futbollit, është hapur dhe është bërë më interesante lufta për titullin e kampionit.