Sport

Zurichu luan me ekipin U-21 kundër Baselit

Zurichu luan me ekipin U-21 kundër Baselit

Zurichu do ta luajë ndeshjen e të martës ndaj Baselit me ekipin U-21, pasi që skuadra e parë dhe stafi i trajnerëve janë në izolim pas rasteve pozitive me COVID-19.

Mbrojtësi i Kosovës, Mirlind Kryeziu, ka qenë në mesin e lojtarëve që kanë rezultuar pozitiv me COVID-19. Janë raportuar dhjetë raste pozitive.