Sport

Konfirmohet largimi nga Superliga i Feronikelit e Lipjanit

Konfirmohet largimi nga Superliga i Feronikelit e Lipjanit
Foto: KB Lipjani/Facebook

Federata e Basketbollit të Kosovës (FBK) ka konfirmuar rënien nga Superliga të KB Feronikelit dhe KB Lipjanit.

Superliga e Kosovës në basketboll ishte vendosur të mos vazhdohet më 19 maj si pasojë e pandemisë COVID-19, ndërsa plasmani deri në atë moment u mor si final. Sipas plasmanit Fernokeli e Lipjani binin nga elita. Dy klubet kanë bërë kërkesë për qëndrim në elitë.