Sport

Ballkani prezanton dy përforcime

Ballkani prezanton dy përforcime

Ballkani ka prezantuar dy përforcimet e reja. Klubi nga Suhareka është përforcuar me portierin Kenan Haxhihamza dhe sulmuesin Mevlan Zeka.

Ata kanë nënshkruar kontrata trivjeçare, është njoftuar nga klubi.