Sport

Sot katër ndeshje tjera në kuadër të Europa League

Sot katër ndeshje tjera në kuadër të Europa League

Ndeshjet e Europa League vazhdojnë edhe sonte. Në program janë katër ndeshjet e radhës.

Ndeshja më interesante pritet të jetë ajo ndërmjet Sevillës dhe Romës, pasi që ekipi i cili do të kualifikohet tutje do të mësohet me një ndeshje të vetme.