Sport

Jamesi: Basketbolli nuk e ndjenë mungesën e Trumpit

Jamesi: Basketbolli nuk e ndjenë mungesën e Trumpit
Foto: AP

Superylli i LA Lakersit, LeBron James, ka thënë se basketbolli nuk do të ndjejë mungesën e presidentit të SHBA-së, Donald Trump.

Trump ka thënë se nuk shikon ndeshjet e NBA-së pas protestave që po bëhen në to për drejtësi sociale. Trump ka akuzuar lojtarët për “mosrespekt”, pasi ata po ulen në gjunjë gjatë himnit nacional.

“Unë vërtetë nuk besoj se komuniteti i basketbollit është i trishtuar për këtë. Mund të flasë për të gjithë ata që e duan lojën dhe ne nuk jemi fare të shqetësuar”, ka thënë James, raporton BBC.