Sport

Shtatë anëtarë të Prishtinës dalin pozitivë për koronavirus

Shtatë anëtarë të Prishtinës dalin pozitivë për koronavirus

Klubi i futbollit Prishtina ka njoftuar se shtatë pjesëtarë të klubit kanë rezultuar pozitivë për koronavirus.

Klubi ka njoftuar se nga 34 persona të testuar, pozitivë kanë rezultuar tre futbollistë dhe katër anëtarë të stafit të ekipit. Një nga futbollistët me rezultat pozitiv për koronavirus është 17-vjeç.