Sport

Një dron fluturon mbi lojtarët e Bayernit

Një dron fluturon mbi lojtarët e Bayernit

Bayern Munichu i është frikësuar një droni që ka fluturuar mbi ta në seancën stërvitore kur po jepeshin udhëzimet dhe sekretet në minutën e fundit të seancës stërvitore para duelit të Ligës së Kampionëve kundër Chelseat.

Rreth orës 12:15 të premten, kampioni gjerman ishte duke i përgatitur detajet e fundit para duelit kthyes në Champions në “Allianz Arena” kundër Chelseat, kur droni fluturoi mbi kokat e tyre në qendrën stërvitore.