Sport

Don Pepe, tifozi që e sheh futbollin me zemër

Don Pepe, tifozi që e sheh futbollin me zemër

Ndoshta asnjë tifoz tjetër në botë nuk e ndien futbollin me aq intensitet sa Don Pepe. Pavarësisht se ka lindur i shurdhër dhe humbi shikimin e tij në moshën 30-vjeçare, Don Pepe ka dëshmuar se nuk duhet as shikimi, e as dëgjimi për të mbështetur me pasion klubin e zemrës. Don Pepe është njëri prej tifozëve më të flaktë të ekipit nga Meksika, Atlas dhe për këtë atij i mjaftojnë vetëm dashuria dhe mbështetja e familjes, të cilat i ka gjithmonë. Don Pepe adhurohet prej të gjithë futbollistëve që bëjnë karrierë në futbollin meksikan, por dashurinë më të madhe e merr nga lojtarët e Atlasit. Ai insiston se gjithmonë e ka mbështetur këtë klub.

“Mbaj mend që, në zonën ku jetoja (Tlaquepaque, Jalisco), kishte njerëz që luanin në një klub aty pranë. Më vonë mësova se ata do të zhvendoseshin në ‘Estadio Jalisco’, dhe kështu gradualisht dashuria ime për skuadrën e Atlasit filloi të rritej. Tani jam tifozi më besnik i këtij klubi, që e shikoj me zemër dhe e përkrahi me tërë qenien time”, insiston Don Pepe.