Sport

Ndeshja e anuluar e Dritës shkon në Apel të UEFA-s

Ndeshja e anuluar e Dritës shkon në Apel të UEFA-s

Komisioni Disiplinor i UEFA-s sot nuk ka marrë vendim rreth fatit të ndeshjes finale parakualifikuese në Ligën e Kampionëve ndërmjet Dritës dhe Linfieldit.

Drita ka konfirmuar se Komisioni Disiplinor tash vendimin ia kaluar Apelit të UEFA-s.