Sport

Jep dorëheqje bordi i KB Rahovecit

 

KB Rahoveci përmes faqes zyrtare në Facebook ka bërë të ditur se ka dhënë dorëheqje bordi i klubit.

“Klubi i Basketbollit Rahoveci ka mbajtur të enjten Kuvendin e rregullt të punës ku janë diskutuar raporti i punës dhe ai financiar. Para diskutimit është bërë një rikapitullim i punës dhe aktiviteteve të bordit, në vitet e fundit por edhe për vështirësitë financiare sidomos në muajt e fundit pas suspendimit të ligës. Në punimet e sotme të Kuvendit dorëheqje në tërësi kanë dhënë të gjithë anëtarët e deritanishëm të bordit”, thuhet në njoftimin e KB Rahovecit, transmeton KOHA.