Sport

Berisha pezull, njëjtë si Peja

 

Dardan Berisha ende nuk e ka të definuar të ardhmen e tij, ndonëse thotë se parimisht ka marrëveshje me Pejën, klub që e ka lënë në dyshim pjesëmarrjen në Superligën e Kosovës dhe në Ligën Unike.

Peja sërish po përballet me probleme financiare dhe për këtë arsye po shqyrtohet ende pjesëmarrja në edicionin e ri të garave në basketboll.