Sport

Ministria po diskuton për aktivitet sportive, nuk tregon kur do të ketë vendim

Ministria po diskuton për aktivitet sportive, nuk tregon kur do të ketë vendim

Ministria e Shëndetësisë (MSH) dhe Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS) janë duke diskutuar për t’ua lejuar zhvillimin e aktiviteteve sportive.

Por, si në MSH ashtu edhe në MKRS, nuk kanë treguar se kur do të ketë një vendim përfundimtar nëse do t’u lejohet paraqitja e sportistëve në palestra dhe fusha të sporteve të ndryshme. Në pritje të vendimit për ta nisur sezonin e ri 2020/2021 është edhe Federata më e madhe në vend, ajo e futbollit, që ka paraparë të startojë me Superligë në fundjavë.