Sport

Naim Kryeziu, shqiptari që fitoi titull te Roma

Naim Kryeziu, shqiptari që fitoi titull te Roma

Kur lindi Marash Kumbulla, në muajin shkurt të vitit 2000, Naim Krieziu ishte një njeri i shquar në moshën 82-vjeçare.

Një ish-sulmues, një ish-trajner… dhe një ish-kampion i Italisë gjithashtu. Krieziu (shpesh i shkruar si 'Kryeziu') ishte futbollisti i parë shqiptar që luajti për Romën. Këtë nder ai e mbajti për më shumë se 50 vjet - deri në firmosjen e kontratës së Kumbullës të enjten, transmeton KOHA.