Sport

Palestra në Istog do të përurohet me ndeshje të Kupës Evropiane

Palestra në Istog do të përurohet me ndeshje të Kupës Evropiane
Foto: FHK

Me ndeshje të Kupës Evropiane në hendboll do të përurohet palestra në qytetin e Istogut.

Palestra e bukur në Istog do të përurohet më 17 tetor në ndeshjen e raundit të dytë të Kupës Evropiane në mes të Istogut dhe Vushtrrisë, shkruan Federata e Hendbollit të Kosovës.