Sport

Ramadani dhe Sumiqi, të ndarë në klube, të bashkuar në synime

Ramadani dhe Sumiqi, të ndarë në klube, të bashkuar në synime

Stadiumi olimpik “Adem Jashari” në Mitrovicë shihet qartë nga vendi ku stërvitet Muhamet Ramadani. Objekti gjigant buzë lumit Ibër shihet edhe nga vendi ku ushtron atleti tjetër mitrovicas, Alaudin Sumiqi.

Asnjëri prej tyre, e po ashtu asnjë atlet tjetër, aktualisht nuk mund ta shfrytëzojë për stërvitje stadiumin olimpik.