Sport

Legjenda e Romës takohet me vajzën që u zgjua nga koma pasi ia dëgjoi mesazhin

Legjenda e Romës takohet me vajzën që u zgjua nga koma pasi ia dëgjoi mesazhin
Foto: Reuters

Ilenia Matilli, 19-vjeçarja që ka qenë në spital që nga muaji dhjetor pas një aksidenti të rëndë trafiku, është zgjuar nga koma, me ndihmën edhe të një video-mesazhi të legjendës së klubit të futbollit, Roma, Francesco Totti.

“Mbaju dhe mos u dorëzo”, kishte thënë 44-vjeçari në një video të cilën ia kishte dërguar Ilenias me kërkesë të prindërve të saj.