Sport

Messi: Qëllimi im ishte vetëm të bëja Barcelonën më të fortë

Messi: Qëllimi im ishte vetëm të bëja Barcelonën më të fortë

Superylli agjentinas Lionel Messi ka thënë se e merr përgjegjësinë për çdo gabim që ka mundur ta bëjë. Mirëpo, ai insiston se qëllimi i tij ka qenë vetëm që ta bëjë Barcelonën më të fortë.

“E marr përgjegjësinë për gabimet e mia dhe nëse ato kanë ekzistuar, por ishte vetëm që ta bëjë Barcelonën më të mirë e më të fortë”, ka thënë Messi në intervistë për gazetën “Sport”.