Sport

Kapiteni i Armenisë refuzon transferimin dhe i bashkohet luftës kundër Azerbajxhanit

Kapiteni i Armenisë refuzon transferimin dhe i bashkohet luftës kundër Azerbajxhanit

Kapiteni i Armenisë në futboll Varazdat Haroyan kishte arritur marrëveshje për t’u transferuar te lideri i kampionit të Qipros, AEL nga Limassoli, pasi i skadoi kontrata me klubin rus Ural.

Mirëpo, ai në momentet e fundit ka refuzuar firmosjen e kontratës dhe i është bashkuar luftës kundër Azerbajxhanit. Këtë e ka bërë të ditur presidenti i AEL-it, Alexis Kougiasa.