Sport

Ermal Krasniqi, futbollisti që gjeti rehatinë dhe shpërthimin te Ballkani

Ermal Krasniqi, futbollisti që gjeti rehatinë dhe shpërthimin te Ballkani
 

Ermal Krasniqi është 22-vjeçar dhe është pjesë e klubit futbollistik Ballkani. Ai është shndërruar në njërin prej futbollistëve më të papërshtatshëm në Superligën e Kosovës në futboll për kundërshtarët.

Karriera e tij futbollistike ka nisur vonë, e vonë është vërejtur edhe talenti i tij. Ka ndërruar disa skuadra deri sa gjeti rehatinë te klubi nga Suhareka. Madje, vitin e kaluar ishte shumë afër që të shpallej edhe kampion i Kosovës.