Sport

Palestra në Deçan hapet të martën, në Kaçanik ende ka punë për t’u bërë

Palestra në Deçan hapet të martën, në Kaçanik ende ka punë për t’u bërë

Dy palestra së fundi janë përuruar në Kosovë, ajo e fshatit Samadrexhë të Vushtrrisë dhe ajo e Istogut. Në të dyja u zhvilluan ndeshje ndërkombëtare në hendboll.

Një palestër e re për zhvillim të aktiviteteve sportive pritet të hapet të martën. Bëhet fjalë për palestrën në Deçan, që do të përurohet pas dhjetë vjetësh punime.