Sport

UEFA do të zvogëlojë fondin e shpërblimeve për pesë vjet shkaku i pandemisë

UEFA do të zvogëlojë fondin e shpërblimeve për pesë vjet shkaku i pandemisë

Fondi i shpërblimeve për Ligën e Kampionëve dhe Ligën e Evropës do të shkurtohet gjatë pesë vjetëve të ardhshme, ndërsa UEFA është duke u përballur me vështirësi financiare si pasojë e pandemisë COVID-19, shkruan “The Times”.

UEFA ka njoftuar federatat anëtare se ka humbur mbi 560 milionë euro pas shkurtimit të hyrave nga të drejtat televizive dhe sponsorët pas vonesave në fazën nokaut të dy garave edicionin e kaluar.