Sport

Së shpejti fillon ndërtimi i stadiumit të ri në qytetin e Skenderajt

 

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, gjatë ditës së sotme zhvilloi takim me ministren e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MRKS), Vlora Dumoshi si dhe zëvendësministrin e kësaj ministrie, Halil Matoshi.

Me rastin e këtij takimi, ministrja Dumoshi bëri të ditur se kjo Ministri do të përkrahë idenë e kryetarit Jashari për ndërtimin e një stadiumi të ri për qytetin e Skenderajt.