Sport

Loja vazhdon në “Stadiumin e tmerrit” në Irak

Loja vazhdon në “Stadiumin e tmerrit” në Irak

Mohamed Fathi, trajneri i klubit të futbollit Mosul në Irakun verior, vështirë e njeh stadiumin e shkatërruar të futbollit, dikur të përdorur nga luftëtarët e grupit të Shteti Islamik për të qëlluar me raketa dhe mortaja.

“Pasi ky u shkatërrua, nuk ka asnjë stadium tjetër në qytet për të luajtur futboll”, tha Fathi, duke treguar me dorë drejt stadiumit të shkatërruar. “Ndikimi i shkatërrimit është i mjaftueshëm për t'iu treguar gjithçka që ndodhi këtu”.