Sport

Loriana: Tani është koha për medalje tjetër evropiane

Loriana: Tani është koha për medalje tjetër evropiane

Viti 2019 ishte shumë i suksesshëm për Loriana Kukën. Ajo fitoi medaljen e bronztë në Lojërat Evropiane, përkatësisht në kampionatin evropiane të xhudos. Më pas fitoi edhe një medalje të bronztë botërore për të kompletuar vitin e shpërthimit të saj.

Por në fund të vitit Loriana u lëndua. Lëndimin e sanoi për disa muaj dhe është dashur të kthehet në gara gjatë muajit mars të këtij viti.