Sport

Vallçi asiston në fitoren e thellë të Salzburgut

Vallçi asiston në fitoren e thellë të Salzburgut

Albert Vallçi ka asistuar një gol për Salzburgun në fitoren e thellë 5:0 të shënuar sot në Bundesligën e Austrisë ndaj WSG Swarovski Tirol.

Vallçi e asistoi golin e katërt, ndërsa luajti tërë ndeshjen. Mërgim Berisha ishte në stol te Salzburgu dhe nuk u aktivizua.