Sport

Kololli po e luan futbollin më efektiv në karrierë

Kololli po e luan futbollin më efektiv në karrierë
 

FC Zuerichu është në ngritje dhe jo vetëm për shkak të trajnerit të ri Massimo Rizzo.

Benjamin Kololli ka kohë që po e luan futbollin më të mirë dhe më efektiv të karrierës së tij.