Sport

Kosova nuk lëviz nga renditja e FIFA-s, Shqipëria ngjitet për tri pozita

Kosova nuk lëviz nga renditja e FIFA-s, Shqipëria ngjitet për tri pozita
Foto: Arben Llapashtica
 

Përfaqësuesja e Kosovës në futboll nuk ka lëvizur nga vendi i 117-të dhe ka 1155 pikë në ranglistën e re të FIFA-s, që është publikuar të premten gjatë ditës.

“Dardanët” kanë qenë në pozitën e 117-të edhe në muajin tetor, por në muajin nëntor nuk patën suksese të mëdha, transmeton KOHA.