Sport

“Maradona i Kosovës”

“Maradona i Kosovës”
 

 Kush është më i miri: Maradona, Pele, Messi apo Ronaldo? Sa herë që shtrohet kjo pyetje bëhet një debat i gjerë në lidhje me atë se kush mund të cilësohet si më i miri futbollist i të gjitha kohërave. Përgjigje nuk ka për këtë. Vlerësimet janë të ndryshme.

Bota e futbollit sheh shumë të përbashkëta mes dy argjentinasve, Maradonës e Messit, shkaku i fizikut, stilit të lojës dhe numrit që dikur e mbante Maradona, e tash e mban Messi.