Sport

Vonesat në pagat e lojtarëve, disa klube në Itali rrezikojnë dënimet

Vonesat në pagat e lojtarëve, disa klube në Itali rrezikojnë dënimet
 

Sipas “La Gazzetta dello Sport”, Napoli, Lazio, Benevento, Genoa dhe Sampdoria kanë afat deri më 1 dhjetor për të paguar pagat e lojtarëve ose rrezikojnë të përballen me gjoba.

Disa klube të Serisë A nuk kanë arritur të paguajnë pagat për lojtarët që nga gushti i sivjetmë.