Sport

Mike Tyson dhe Roy Jones Jr. do të ballafaqohen të dielën në mëngjes

Mike Tyson dhe Roy Jones Jr. do të ballafaqohen të dielën në mëngjes
 

Mike Tyson e mori vëmendjen të premten në mbrëmje gjatë matjeve, dhe në momentin kur u zhvesh, muskujt e tij ishin në formë të mirë, që nuk të jepte përshtypjen e një 54-vjeçari.

Ish-kampioni i peshave të rënda doli përballë kundërshtarit Roy Jones Jr., njërin prej boksierëve më të njohur në botë. Edhe 51-vjeçari Jones u pa se është në formë shumë të mirë fizike.