Sport

Kostoja e shtyrjes së Lojërave Olimpike rreth 1.9 miliardë dollarë

Foto: Reuters
 

Shtyrja e Lojërave Olimpike Verore në Tokio për shkak të koronavirusit do të kushtojë rreth 1.9 miliardë dollarë, kanë llogaritur organizatorët, raporton gazeta “Yomiuri” sot.

Komiteti Olimpik Ndërkombëtar (IOC) dhe Qeveria e Japonisë në fund të marsit të këtij viti vendosën për shtyrjen e Lojërave Olimpike për një vit, si pasojë e koronavirusit.