Sport

KOHA vazhdon traditën e shpalljes së më të mirëve në sport

KOHA vazhdon traditën e shpalljes së më të mirëve në sport
 

Prishtinë, 29 nëntor - Ishte kohë e vështirë për vendin kur “Koha Ditore” vendosi të shpallë sportistin më të mirë të vitit në Kosovë. Ndonëse në prag të luftës, sportistët nuk e kishin ndërprerë aktivitetin. Madje në vitet nëntëdhjetë sporti i pavarur ishte prej formave të rezistencës ndaj okupatorit.

Dhe ishte momenti që dikush të kujdesej për të shpërblyer me një çmim të veçantë suksesin e tyre, ndonëse në rrethana të jashtëzakonshme. “Koha Ditore” mori përsipër këtë.