Sport

Jo vetëm futbollistët shqiptarë bëjnë emër në Zvicër, Ardita Iseni po shënon shumë gola në Superligë

Jo vetëm futbollistët shqiptarë bëjnë emër në Zvicër, Ardita Iseni po shënon shumë gola në Superligë
 

Ardita Iseni ishte para një zgjedhjeje të vështirë kur ishte 10 vjeçe. Asaj i duhej të vendoste shpejt – të luajë volejboll apo futboll. Rrugë tjetër nuk kishte. Vendosi për sportin më të popullarizuar.

“Me futboll kam filluar që kur isha 8-vjeçare. Unë kam luajtur edhe volejboll kur isha rreth 10 vjeçe. Kam bërë stërvitje në futboll, të hënën, të martën dhe të premten, kurse volejboll të martën dhe të enjten. Por kur stërvitjet në volejboll më ndryshuan në të hënën dhe të enjten, unë duhej të zgjedhja një sport. Vendosa për futboll”, ka thënë Iseni të dielën për KOHËN. “Edhe vëllai im luante volejboll, por jo futboll si unë”.