Sport

Bytyqi e sheh të ardhmen jashtë Norvegjisë dhe si pjesë e rregullt e Kosovës

Bytyqi e sheh të ardhmen jashtë Norvegjisë dhe si pjesë e rregullt e Kosovës
 

Prishtinë, 20 dhjetor – Pasi ka përfunduar një stinor të suksesshëm te Vikingu, Zymer Bytyqi thotë se është koha ta bëjë një tjetër hap në karrierë, duke luajtur jashtë Norvegjisë.

Ai thotë se dyert e klubeve të tjera norvegjeze nuk i ka mbyllur, por synon ta vazhdojë karrierën jashtë Skandinavisë. Bytyqi insiston se është gati dhe se ka ardhur koha për ta bërë edhe një tjetër hap në karrierë.