Sport

Të premten Disiplinori vendos për borxhet e Prishtinës dhe Ferizajt

Të premten Disiplinori vendos për borxhet e Prishtinës dhe Ferizajt
 

Komisioni Disiplinor i Federatës së Futbollit të Kosovës do të vendosë të premten për fatin e Prishtinës dhe Ferizajt rreth borxheve të cilat ua kanë disa futbollistëve.

Për mosrespektim të kontratave lidhur me lojtarët, më 8 dhjetor, Komisioni hapi procedurë disiplinore për 12 klube: Ferizajn, Feronikelin, Drenicën, Prishtinën, Dukagjinin, Llapin, Flamurtarin, Vushtrrinë, Trepçën, Arbërinë, Vitinë dhe Besën.