Sport

Treshja e titullit të fundit besojnë se mund ta fitojnë sërish trofeun me Prishtinën

U kthyen te Prishtina në verën e vitit të kaluar me të vetmi qëllim -ta rikthejnë titullin e kampionit në kryeqytet, i cili mungon që nga viti 2013.

 

U kthyen te Prishtina në verën e vitit të kaluar me të vetmi qëllim -ta rikthejnë titullin e kampionit në kryeqytet, i cili mungon që nga viti 2013.

Behar Maliqi, Besnik Krasniqi dhe Enis Gavazaj ishin pjesë e ekipit kur për herë të fundit Prishtina e fitoi trofeun më të çmueshëm të futbollit kosovar. Ekipit më të trofeshëm në futbollin kosovar nuk i ka ndodhur asnjëherë që të mos fitojë titull kaq gjatë.