Sport

16 lojtarë në Premier League janë të infektuar me koronavirus

16 lojtarë në Premier League janë të infektuar me koronavirus
Foto: Reuters
 

Klubet e Premier Leagues kanë regjistruar 16 raste të reja me koronavirus në testimet e fundit. Kjo u konsiderua si një rënie e rasteve, prej 20 dhe 36 rastet në javën e kaluar. Këtë e kanë konfirmuar zyrtarët e Premier Leagues përmes një njoftimi.

“Lojtarët ose stafi i klubit që kanë rezultuar pozitiv do të izolohen për një periudhë prej 10 ditësh”, thuhet në njoftimin e tyre.