Sport

Drita dhe Prishtina refuzojnë testimin turk për koronavirus, Superkupa në dyshim

Prishtinë, 18 janar – Ndeshja ndërmjet Dritës dhe Prishtinës, e vlefshme për Superkupën e Kosovës dhe e planifikuar të luhet më 23 janar në Antalya të Turqisë, mund të mos zhvillohet në këtë datë.

 

Prishtinë, 18 janar – Ndeshja ndërmjet Dritës dhe Prishtinës, e vlefshme për Superkupën e Kosovës dhe e planifikuar të luhet më 23 janar në Antalya të Turqisë, mund të mos zhvillohet në këtë datë.

Të dyja klubet kishin bërë kërkesë në Federatën e Futbollit të Kosovës që ky duel të luhet në Antalya, për arsye të fazës përgatitore të cilën ekipet kosovare do ta kryejnë në qytetin bregdetar të Turqisë.