Sport

Superliga e Kosovës e 77-ta nga 80 ligat në renditjen e IFFHS-së

Superliga e Kosovës e 77-ta nga 80 ligat në renditjen e IFFHS-së
 

Federata Ndërkombëtare për Histori dhe Statistika (IFFHS) e ka renditur Superligën e Kosovës si ligën e 77 në listën e ligave më të mira në botë për vitin 2020.

Në listën prej 80 ligave, vendin e 77-të, Kosova e ndan me elitën e futbollit të Nigerisë.