Sport

Dy lëndimet e rënda të Lis Shoshit dhe humbja e dy edicioneve

Lis Shoshi ishte lënduar në korrik të vitit 2019. Ai humbi gjithë kampionatin e kaluar për lëndim të krahut. Kur është dashur të kthehet lëndoi edhe shpinën dhe një operim tjetër ishte obligativ. Ai nuk ka luajtur as në edicionin aktual. Shoshi pranon se faza e gjatë e rikuperimit ishte sfiduese. Por ai shpreson të kthehet shpejt dhe të vazhdojë rrugën që i mbeti në gjysmë

 

Lis Shoshi ishte lënduar në korrik të vitit 2019. Ai humbi gjithë kampionatin e kaluar për lëndim të krahut. Kur është dashur të kthehet lëndoi edhe shpinën dhe një operim tjetër ishte obligativ. Ai nuk ka luajtur as në edicionin aktual. Shoshi pranon se faza e gjatë e rikuperimit ishte sfiduese. Por ai shpreson të kthehet shpejt dhe të vazhdojë rrugën që i mbeti në gjysmë

Prishtinë, 29 janar – Në mes të korrikut të vitit 2019, Lis Shoshi kishte bërë hapin e madh në karrierë. Njëri prej basketbollistëve më të mirë të Kosovës kishte arritur marrëveshje me skuadrën e njohur gjermane, s.Oliver Wuerzburg. Ndërkohë Shoshi ishte bashkuar me Kosovën për disa ndeshje miqësore e kualifikuese. Në njërën prej ndeshjeve nuk e përcolli fati. Ai pësoi lëndim të krahut.