Sport

Tiley: 99.9% e tenistëve janë absolutisht të lumtur

 

Mijëra tenistë e zyrtarë të cilët hynë në izolimin dyjavor pritet të lirohen në mesnatën e së shtunës para “Australian Open”, ka thënë drejtori i garës Craig Tiley në Melbourne të shtunën.

Tenistët dhe zyrtarët e nisën karantinimin më 14 janar kur 17 aeroplanët “charter” aterruan në Melbourne dhe Adelaide.