Sport

Ylli kërkon trofeun e parë me shpresë për të nisur një periudhë dominimi

 

 

Prishtinë, 5 shkurt – Pasi kompletuan ekipin në fillim të këtij viti duke transferuar reprezentues të Kosovës dhe lojtarë të huaj, te Golden Eagle Ylli kishin përcaktuar synimet për këtë edicion në basketbollin kosovar. Synimi i parë ishte trofeu i Kupës së Kosovës, kurse i dyti dhe përfundimtar, titulli i kampionit të Kosovës. Janë synime goxha të mëdha për një klub që nuk ka asnjë trofe të fituar.