Sport

Palestinezi që përmes Kosovës synon ngritjen e madhe në karrierë

Palestinezi që përmes Kosovës synon ngritjen e madhe në karrierë

Prishtinë, 25 shkurt – Mohamed Darwish ka vetëm gjysmë viti që është në Kosovë, saktësisht në Mitrovicë. Por, për mesfushorin palestinez të Trepçës ‘89, Kosova ishte bërë vend i njohur shumë kohë më parë.

 

Prishtinë, 25 shkurt – Mohamed Darwish ka vetëm gjysmë viti që është në Kosovë, saktësisht në Mitrovicë. Por, për mesfushorin palestinez të Trepçës ‘89, Kosova ishte bërë vend i njohur shumë kohë më parë.

Kur mori ofertën dhe vendosi të vazhdonte karrierën te “xehetarët”, Darwish kishte njohuri të mëdha për Kosovën. 24-vjeçari në Gjermani ka takuar shumë kosovarë dhe informatat për Kosovën i kishte të bollshme edhe para se të vendosej në Mitrovicë.