Sport

Lara Gut-Behrami e siguron titullin në Super-G

Lara Gut-Behrami e siguron titullin në Super-G
 

Skitarja zvicerane Lara Gut-Behrami e ka fituar titullin e Kupës së Botës në disiplinën Super-G në Val di Fassa të dielën në Itali. Ajo përfundoi në vendin e dytë në garën që u përshkua me dy përplasje të rënda.

Kajsa Vickhoff Lie e Norvegjisë dhe Rosina Schneeberger e Austrisë, është dashur të largohen me helikopter pas lëndimeve tejet të rënda.